EVT-introt ja harjoitusryhmät

Introductory Workshop

Yhden päivän kestävä Estill Voice Training Introductory Workshop tarjoaa mahdollisuuden tutustua EVT -malliin. Koulutuksen aikana esitellään erilaisia tapoja hallita ääni-instrumenttia käyttäen Figures for Voice -äänikuvioita sekä kuusi erilaista perus äänenlaatua (Voice Quality) Speech, Falsetto, Twang, Sob, Opera ja Belt. Lisäksi perehdytään mallin takana olevaan ajatteluun ja tutkimukseen. 

Tutustumis-workshopin painopistettä voi muuttaa osallistujien kiinnostusten ja tarpeiden mukaan esim. näyttelijät tai muut ammattimaiset äänenkäyttäjät opettajista asiakaspalvelijoihin. 

Harjoitusryhmät

Estill Voice Training -harjoitusryhmät on suunnattu kaikille Level One – Figures for Voice Control ja Level Two – Figure Combinations for Six Voice Qualities -kurssit suorittaneille. Harjoitusryhmä tarjoaa mahdollisuuden kerrata ja syventää usein intensiiviseltä tuntuvan viisipäiväisen kurssin sisältöä yhdessä muiden kanssa.

Jos Estill Voice Training on sinulle jo entuudestaan tuttua ja tiedät muita kursseilla olleita, on mahdollista järjestää myös räätälöityjä ryhmätunteja valikoiduista aiheista tai Estill Voice Qualiteista.

Estill Introductory Workshop Helsingissä 15. huhtikuuta!

Estill Introductory Workshop Helsingissä!

Tutustu Estill Voice Training -mallin taustaan, 13 Figures for Voice -harjoitukseen, 6 Voice Qualityyn sekä Estill Voice Training -mallin toimintaperiaatteisiin.

Tämä pieni ja intiimi 4 tuntia kestävä Estill Voice Training intro järjestetään Helsingin Punavuoressa maksimissaan kuudelle osallistujalle.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.estillvoice.com/find-a-course/?id=2308